Wednesday, January 25, 2012

Kaedah berwudhuk yang betul ttp sering kita ambil enteng

video


Selamat beramal dan kongsikan bersama kawan - kawan.
Suatu masa nanti, tatkala kita kesempitan amal untuk masuk ke syurga, tiba - tiba datang satu amalan yang seluas mata memandang banyaknya.Lalu kita kehairanan,

" Pahala apakah kamu ini...aku tidak pernah beramal sebanyak ini...?"
" Terkejut ke?Hehehe..tak ingat ke..dulu ada kongsi - kongsi benda baik dengan kawan - kawan?Alah...yang share - share in your wall post tu, post link tu..apa tu menatangnya..pesbuk pesbuk...haa..tu lah..kome kan kawan - kawan gelar kome Hantu Share..aku lah tu..."

Lalu kita tersenyum lega.
"Selamat aku hari ni"



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...